Ihannepaino ja painoindeksilaskuri

Tiedätkö mikä on ihannepainosi?

Alla oleva laskuri kertoo sen kun syötät pituutesi sille varattuun kenttään.Graafinen painoindeksilaskuri

Naistenhuone.com ylpeänä esittelee 3D painoindeksilaskurin! Painoindeksilaskuri ottaa huomioon sukupuolesi ja ruumiinrakenteesi, ja havainnollistaa graafisesti painoindeksisi.

Sama painoindeksi näyttää hyvin erilaiselta eri ruuminrakenteisella ihmisellä sekä miehellä ja naisella. Kokeile laskuria itse ja huomaat.

Lihaksikkaamman henkilön ei kannata painoindeksiä tuijottaa. Jos laihdutat ja käyt samalla salilla, niin käytä tuloksien tarkasteluun mieluummin peiliä kuin vaakaa! Muutenkin painoindeksin laskeminen alkaa olla historiaa ja menettänyt merkitystään ylipainon arvioinnissa. Tietyin varauksin painoindeksi on silti joissakin tilanteissa käyttökelpoinen mittari.

Painoindeksi laskurin käyttö

graafisen painoindeksilaskurin käyttö on helppoa. Valitse ensin liukusäätimellä oma pituutesi ja oikean alareunan valintanapeilla sukupuolesi ja ruumiinrakenteesi. Sitten voitkin laskurin liukusäätimillä testata eri painon ja painoindeksin vaikutusta ulkonäköön. Kokeile myös miten lihaksikkaampi ruumiinrakenne vaikuttaa kokonaisuuteen. Painoindeksilaskuri näyttää sinulle että salilla käynti kannattaa, ja voit unohtaa pelkän painoindeksin tuijottamisen.

The Body Mass Index is determined with the formula weight in kilogramm divided by height in meter to square. To make it easy for visitor of your web page to calculate the Body Mass Index (BMI), use the BMI Widget by BMI-Club for your homepage . Additional information: More about BMI.
Thank you for using the Body Mass Index (BMI) calculator of BMI-Club.

2 vastausta artikkeliin ”Ihannepaino ja painoindeksilaskuri

  1. Ainakin erilainen painoindeksi laskuri. Kivahan tuollasella graafisella laskurilla on leikkiä, mutta ainakin mulle saman asian olis ajanut ihan tavallinenkin painoindeksilaskuri, kun halusin vaan tietää painoindeksini. Mut siis ihan kiva kun erilainen.

  2. Tähän sopisi alentaa sallittuja kilomääriä. Katsos, kun meitä alle 160-senttisiä on hoikkiakin, ei vain pullukoita. On aivan normaalia, että näin lyhyt painavat alle 50 kiloa. Jos johonkin haluaa rajan vetää, niin ehkä sitten 40 kiloon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *