Itseruskettava voide testi

Testissä itseruskettava voide

Ensimmäinen kosmetiikka esittelyni tuote on jo aiemmin mainittu Yves Rocherin Botanical itseruskettava voide.

Tuote saapui postissa pari päivää tilauksen jälkeen. Illalla suihkussa kuorin ihoni kauttaaltaan huolellisesti kuorinta-aineella. Sen jälkeen rasvasin ihoni ohjeen mukaisesti kosteusvoiteella oikein reilulla kädellä. Ihollani oli selvästi näkyvä, kostea kerros kosteusvoidetta. Sitten vain aloin levittämään itseruskettavaa voidetta iholle. Tulos näytti jo tässä vaiheessa tasaiselta, mutta ei kovin rajulta (onneksi!).

Ruskettavan voiteen levittämisen jälkeen annoin aineen kuivua kunnolla. Täytyy sanoa että siitä huolimatta epäilytti myöhemmin kömpiä valkoisiin lakanoihin… Mutta turhaan, rusketusvoide pysyi siellä mihin se oli tarkoitettukin.

Seuraavana aamuna totesin tuloksen olevan tasainen, mutta tuskin huomattava.
Niinpä toistin saman rituaalin vielä parina iltana, jonka jälkeen rusketus alkoikin jo näkyä.

Botanicalin parhaita puolia onkin että voit itse säädellä rusketuksen määrän voiteen käyttökerroilla. Jotkin itseruskettavat kun tekevät kerralla melko voimakkaan rusketuksen, jolloin epäonnistumisenkin riski kasvaa.

Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Itseruskettavalla kevyt rusketus syntyi paljon nopeammin, ja ennenkaikkea turvallisemmin kuin solariumissa. Testin lopputulos: Turvallinen, helppokäyttöinen ja edullinen itseruskettava voide.
Ei moitittavaa. Lue myös kokemuksia hampaiden valkaisusta kotona.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *