Raskauslaskuri – Laske laskettu aika
Kehittyneempi raskausviikko laskuri – Katso raskausviikot ja laskettu aika

Tämä raskauslaskuri laskee mielenkiintoisia päivämääriä ja lukuja raskaudestasi. Täytä haluamasi / tietämäsi kentät, ja laskuri kertoo sinulle lisää raskausaikasi tärkeitä lukuja. Laskettu aika on näistä se tärkein ja kiinnostavin. Laskuri myös kertoo suoraan raskausviikot.
Tietysti jokainen tuleva äiti saa aikanaan äitiysneuvolasta tietää ainakin milloin on laskettuaika, mutta sitä ennen ja muutenkin on mukava pyöritellä päivämääriä, ja laskea vaikkapa milloin hedelmöitys on tapahtunut 🙂

Raskauslaskuri | Laske laskettu aika

Raskauslaskuri

Mikä oli viimeisten kuukautistesi ensimmäinen päivä?

Kuinka monta päivää on kuukautiskierrossasi?
Todennäköinen hedelmöittymispäivä:
Ensimmäinen kolmannes päättyy (12. viikko):
Toinen kolmannes päättyy (27. viikko):
Laskettu aikasi on (40. viikko):
Raskautesi on nyt kestänyt:
Kuinka pitkällä raskautesi on tiettynä päivänä?

Olet silloin ollut raskaana:
Tai toisinpäin
Mikä päivä on kun olet viikolla ______
Silloin on:
Laske hedelmöityspäivä lasketun-ajan tai syntymäpäivän perusteella

Laskettu hedelmöitys päivä:Toivottavasti raskauslaskuri oli sinulle hyödyksi!

Tai edes ainakin huviksi.
Raskauslaskurimme ei ole toki täydellinen ja on joidenkin mielestä hieman sekava. Ehkä sekavuutta lisää että raskauslaskuri antaa ja kysyy niin paljon muutakin tietoa kuin milloin on laskettu aika. No, laskuri on kuitenkin viihtellinen ja monipuolisuudessaan tämä raskauslaskuri lienee kuitenkin netin parhaita. Tietysti päivitämme raskauslaskuria edelleen silloin tällöin.
Onnellista odotusaikaa!

5 vastausta artikkeliin ”Raskauslaskuri – Laske laskettu aika

  1. Tää on tosiaan melko sekava raskauslaskuri… Ihan kiinnostavia juttuja tuosta kuitenkin sai irti kun sai ensin jotain selvää. Ei paras raskauslaskuri mitä oon löytäny ja kokeillu mut ei ihan huonoinkaan.

  2. Laskurissa ei kyllä kaikki pidä paikkaansa. Ainakaan kohta ”raskautesi on nyt kestänyt x viikkoa” heitti omalla kohdalla 2 viikkoa liian vähän kuin oikeasti oli. Ja kun laittoi päivämäärän, jolloin tiedän raskauden kestäneen tasan 22+0 viikkoa, laskuri ilmoitti kestoksi 20+4. Sekava laskuri. Laskettuaika sentään piti kutinsa.

    • Ihan oikein toi ”raskautesi on nyt kestänyt” -kohta näyttää, ei siihen kuulukaan laskea kahta ekaa viikkoa mukaan, hedelmöittyminenhän tapahtuu vasta rv2+0.

      • Viikot lasketaan viimeisimmistä kuukautisista, ei hedelmöittymisestä tai positiivisesta r-testista. Tämä laskuri tosiaan laskee viikot hedelmöittymisestä, eli kannattaa lisätä tuloksiin se puuttuva ~2 viikoa niin saa sellaisen tuloksen, jota käytetään myös neuvoloissa.

  3. Ylempi laskuri on hyvä. Alempi vähän sekava kun ei mua ainakaan kiinnosta oikein muu kuin laskettu aika ja hedelmöityspäivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *